Vår Spesielle Mars-meny

Unn deg en smakfull kulinarisk opplevelse: Vår helt spesielle Mars-meny

Mars er her, og det samme gjelder vår eksklusive meny for måneden. Hos Alattio er vi stolte av å presentere en spesial meny laget med de fineste ingrediensene, fristende smaker og den største lidenskapen. Vår mars-meny er et gastronomisk eventyr du ikke vil gå glipp av, med eksklusive retter som vil tilfredsstille smaksløkene dine.

Til å starte smaksopplevelsen har vi gratinerte blåskjell. Denne retten serveres med persille og sitron, frisk salat, ristet brød og aioli - altså den perfekt kombinasjon som vil ta smaksløkene dine med på en reise.

Til hovedretten tilbyr vi tre alternativer som alle er sikre vinnere. Vår gnocchi i en kremet gresskarsaus er et deilig vegetarisk alternativ som er både kremete og smakfull, med en ekstra kick av guanciale og gorgonzola.

Spaghetti aglio olio e peperoncino er en klassisk pastarett som har en enkel, men smaksrik kombinasjon av hvitløk, olivenolje og fersk chili.

Og for pizzafans er vår pizza tonno e cipolla en fristende kreasjon med mozzarella, løk, tunfisk, oliven, oregano og persille.

Sist men ikke minst har vi vår polenta med reinsdyr ragù og ostefondue - en rett som virkelig fanger essensen av kombinasjonen av italiensk og nord norsk mat.

Til dessert har vi en spesiell godbit fra Dolomittene - A Little "Hot Love". Denne desserten inneholder varme bringebær med vaniljeis, og er dermed den perfekt avslutning på et tilfredsstillende måltid.

Vår spesielle mars-meny er kun tilgjengelig i en begrenset periode, så sørg for å reservere bord og bli med på en kulinarisk reise. Vi lover en uforglemmelig smaksopplevelse som vil etterlate deg med en lengsel etter mer.