De fleste av rettene våre kan bli laget glutenfri. Vi tilbyr pizza laget av glutenfri deig, men siden det blir laget på det samme kjøkkenet som andre pizzaer så kan det inneholde spor av gluten. Vår glutenfrie pasta er laget og kokt hver for seg, og de fleste sausene er naturlig glutenfrie.
VINTER Forretter
Trio of tartlets
Vegetarisk, kjøtt og fisk
Chestnut Bruschetta
Speck, flesk. urtesmør, syltet rødløk, artisjokk og honning
VINTER pasta
Moose pappardelle
Italiensk stil elg ragu med rosmarin og confit, cherrytomater blandet med pappardelle-pasta
Baked Gnocchi Gratinati
Potetgnocchi i en kremet gorgonzolasaus, pølse, bakt i ovnen
Cannelloni Bolognese
Italienske cannelloni-rør fylt med Bolognese ragu og bechamelsaus, toppet med parmesan og bakt i ovnen
Linguine scampi e zafferano
Linguini-pasta i en smaksrik safransaus, scampi, squash og cherrytomater
VINTER risotto
Rruffle Risotto
Italiensk risotto stekt forsiktig, avsluttet med trøffelsaus og italiensk DOP parmesan
VINTER pizza
Michela
Mozzarella, provola, soltørkede tomater, parmaskinke og basilikum
Valdostana
Mozzarella, sopp, fontina, poteter, speck, fløte og persille
Piselli e guanciale
Mozzarella, ertepuré, guanciale, parmesan
Capricciosa
Mozzarella, tomatsaus, artisjok, skinke, oliven, sopp
Marinara bianca
Mozzarella, løk, oliven, kapers, ansjos, soltørkede tomater, hvitløk, oregano
VINTER DESSERTS
Ostefjøl
Et utvalg av fine italienske oster servert med hjemmelaget syltetøy og honning
Apple Strudel
Tradisjonell dessert fra Sør-Tyrol basert på tynn paideig og fyll av epler, rosiner, pinjekjerner, smaksatt med kanel. Serveres med vår sjefs hjemmelagde vaniljesaus
Forrett
Aubergine parmigiana
Mozzarella og parmesan innpakket i fersk aubergine, bakt i pizzaovnen på en seng av tomatsaus og frisk basilikum.
Ost og spekefjøl for to
Et utvalg av kokkens beste oster og spekemat, servert med rosmarin- og parmesan focaccia, stekt i vår vedovn.
Focaccia e olive
Focaccia med urter og parmesan, servert med marinerte oliven. Perfekt mens du venter på hovedretten.
Pasta
Reinsdyr PACCHERI
Langtidskokt reinsdyrragu på italiensk vis, tilsatt rødvin og servert med originale paccheri-pasta.
Tagliatelle Bolognese
Laget etter en gammel italiensk oppskrift med kvernet kjøtt av storfe og svin, kokt i tomatsaus med rødvin og urter.
Spaghetti carbonara
Den originale autentiske carbonara laget med guanciale, eggeplomme og Pecorino Romano.
Risotto
Funghi & gorgonzola
Italiensk risotto stekt i en blanding av sopp, toppet med en saftig gorgonzola-dressing.
Pizza Le Rosse
CALABRESE
Tomatsaus, mozzarella, spicy salami, oliven, 'Nduja (italiensk krydret svinepølse) og løk.
BRESAOLA
Tomatsaus, mozzarella, ruccola, bresaola og skavet parmesan.
Parma
Tomatsaus, mozzarella, parmaskinke og skavet parmesan.
Prosciutto e funghi
Tomatsaus, mozzarella, prosciutto cotto italiensk skinke og sopp.
Diavola
Tomatsaus, mozzarella og krydret salami.
Margherita
Tomatsaus, mozzarella og fersk basilikum.
Pizza Le Bianche
Reinsdyr
Mozzarella, reinsdyrragu, ruccola, tyttebær og skavet parmesan.
PAMELA
Mozzarella, sopp, parmaskinke & skavet parmesan.
SECONDI PIATTI
REINsdyr TAGLIATA
Reinsdyrfilet fra finnmark, sous-vide tilberedt for å bevare de naturlige smakene. Servert med ruccola, parmesan og tyttebærdressing, toppet med sjampinjongsmør og rosmarin.
Oksefilet TAGLIATA
Oppskjært, perfekt sous-vide, akkompagnert med ruccola, parmesan, confit av cherrytomat og balsamico eddik.
DESSERT
Tiramisu
Vår egen vri av den tradisjonelle desserten.
Panna cotta
Velg mellom salt karamell-, skogsbær-, multebær- eller bringebærsaus.
Barnemeny
Penne
Velg mellom bologneseragù, tomatsaus med basilikum eller smør & parmesan.
Mikke Mus pizza
Tomatsaus, mozzarella, pølse og pommes frites.
Kyllingnuggets
Panert kyllingfilet servert med pommes frites & aioli.