Meny

PASTA

  • GNOCCHI ALLA NORMA

    209,-

    Hjemmelaget San Marzano tomatsaus og basilikum med stekt aubergine og tørket saltet ricotta (1,3,7)
  • TAGLIATELLE MED REKER OG PESTO

    249,-

    Hvitløk og hvitvinsstekte reker, servert med siciliansk pistasjpesto og tomat saus (1,2,3,4,8)
  • SPAGHETTI CARBONARA

    210,-

    Tradisjonell italiensk carbonara laget med svinekjake, eggeplomme og pecorino Romano DOP (1,3,7)
  • TAGLIATELLE  BOLOGNESE

    200,-

    Autentisk bolognese tomatsaus med kjøttdeig av storfe og svin, rødvin og krydder (1,3,7,9)

PIZZA - ROSSA

  • MARGHERITA

    190,-

    Tomatsaus, mozzarella & oregano (1,7)
  • ROMANA

    210,-

    Tomatsaus, mozzarella & prosciutto cotto italiensk skinke (1,7)
  • CALABRESE

    239,-

    Tomatsaus, mozzarella, krydret salami, oliven, 'Nduja (italiensk krydret svinepølse) & løk (1,7)
  • LA MASTRO PEPPE

    239,-

    Tomatsaus, mozzarella, hvitløk, revet parmesan, krydret salami, 'Nduja, oregano, persille & ansjos (1,4,7)
  • BRESAOLA

    249,-

    Tomatsaus, buffalo mozzarella, ruccula, bresaola & revet parmesan (1,3,7)
  • PARMA

    229,-

    Tomatsaus, mozzarella, parma skinke & revet parmesan (1,3,7)

PIZZA - BIANCA

  • QUATTRO FORMAGGI

    219,-

    Mozzarella, kraftkar, emmental & parmesan (1,3,7)
  • VEGETARIANA

    219,-

    Mozzarella, cherry tomater, aubergine, squash, sopp & løk (1,7)
  • PAMELA

    229,-

    Mozzarella, sopp, fløte, parma skinke & revet parmesan (1,3,7)
  • ALATTIO

    249,-

    Mozzarella, brie, gorgonzola, revet parmesan, krydret salami og stekt paprika med brødsmuler (1,3,7)

BARNEMENY

  • PENNE BOLOGNESE

    99,-

    Tomatsaus og kjøttdeig av svin og storfe (1,3,7)
  • MIKKE MUS PIZZA

    110,-

    Tomater, mozzarella, pølse & pommes frites (1,7)
  • KYLLING PINNER

    110,-

    Panert kyllingfilet servert med pommes frites (1,3,7)

SALAT

  • Contadina

    119,-

    Salat, olivenolje, eddik og sennepsdressing
  • Caprese

    149,-

    Salat, mozzarella, plommetomater, basilikum kaviar
  • Grillet laks

    169,-

    Avokado, salat, gresskarkjerner, plommetomater, vinaigrette
  • Kylling

    179,-

    Salat, syltet løk, kapers, soltørkede tomater, pecorino Romano

FORRETT

  • AUBERGINE PARMIGIANA

    129,-

    Klassisk italiensk favoritt: stekt aubergine i en smakfull tomatsaus toppet med parmesan og mozzarella, bakt til den er varm og smeltet. (1,3,7)
  • FRITYRSTEKT BLEKKSPRUT & REKER

    129,-

    Panert og frityrstekt blekksprutringer og reker. Serveres med en smakfull aromatisk majones (1,2,3,4,10)
  • SPEKEFAT

    200,-

    Førsteklasses utvalg av italienske, franske og spanske delikatesser, tørket frukt, syltetøy og honning.Serveres med vår hjemmelagde oregano focaccia. (1,3,5,7,8,10,11)
  • REINSDYR CARPACCIO

    145,-

    Finnmarksrein, marinert i salt i 72 timer. Servert med tyttebær og ristede italienske pistasjnøtter og lagret Pecorino ost fra Toscana (7,8)

PASTA

  • SPAGHETTI MED SVART HVITLØK

    229,-

    Svart hvitløk er en type lagret hvitløk med en rik og kremet tekstur. Den er litt søt og syrlig, toppet med burrata bøffel mozzarella og et snev av mild fersk chili(1,3,7,8)
  • PACCHERI MED SCAMPI, BURRATA & SVINEKJAKE

    249,-

    Scampi brunet i svinekjake olje, hvitløk og cherrytomater, ferdig tilberedt med hvitvin og smeltet burrata buffalo mozzarella. (1,2,3,4,7)
  • PACCHERI PESTO DI PISTACHIO & SPRØSTEKT SVINEKINN

    239,-

    En velsmakende rik og kremet saus laget med hjemmelaget pistasjpesto og svinekinn, og en dæsj hvitvin (1,3,7,8)
  • PACCHERI REINSDYR

    249,-

    Langtidskokt reinsdyr ragu med smak av italiensk rødvin servert med autentisk paccheri pasta. (1,3,7,8,9)

RISOTTO

  • RISOTTO AI FUNGHI

    239,-

    Klassisk italiensk risotto med sopp og 48 måneders parmesan (1,3,7)
  • RISOTTO MASCARPONE NOCI SPECK OG RADICCHIO

    269,-

    Klassisk italiensk risotto med brunet radicchio og sprøstekt spekk. Toppet med mascarpone og valnøtter (1,3,7,8)

KJØTT

  • BIFF FILET TAGLIATA

    299,-

    Biff filet i sous-vide stil, servert med rucola, parmesan og Modena balsamico eddik (7,8)
  • REINSDYR TAGLIATA

    349,-

    Sous-vide reinsdyrbiff, servert med rucola og parmesan toppet med kokkenes spesielle tyttebærdressing (7,8)
  • ELGFILET TAGLIATA

    370,-

    Sous-vide elgfilet, servert med rucola og parmesan toppet med kokkenes spesielle rødløkdressing (7,8)

KAKER

  • SJOKOLADE-CAMILLA KAKE

    69,-

    Sjokoladekake med fyldig og smaksrik sjokoladekrem, med salt karamell ogsjokoladekrisp
  • GULROT KAKE

    69,-

    Gulrotkake med hvit sjokolade-ostekrem
  • TORTA CAPRESE AL LIMONE

    59,-

    Tradisjonell sitronkake fra Capri, herlig frisk, serveres med kremtopping
  • RED VELVET CUPCAKE

    49,-

    Cupcake med sjokoladetrøffelfyll, og hvit sjokoladekremost topping
1-gluten, 2-skalldyr, 3-egg, 4-fisk, 5-peanøtter, 6-soya, 7-melk, 8-nøtter, 9-selleri, 10-sennep, 11-sesamfrø, 12-svoveldioksid, 13-lupin, 14-bløtdyr